„KOŁASZEWSKI” Sp.zo.o.- Bytów

fax (059) 822 24 75
e-mail: kolaszewski@kolaszewski.pl
strona internetowa: www.kolaszewski.pl

Jesteśmy nowoczesną firmą produkcyjną, znajdującą się na północy Polski, koło Gdańska. Maszyny rolnicze produkujemy od 1974 roku. Od kilku lat oferujemy również maszyny komunalne, osprzęty do ładowaczy czołowych, miniładowarek i ładowaczy teleskopowych.
Nasze osprzęty wykonane są bardzo dobrej stali, malowane proszkowo we własnej, nowoczesnej malarni i dzięki bardzo szerokiej gamie mocowań – są kompatybilne prawie z każdą ładowarką.
W razie pojawiających się tutaj pytań – prosimy o kontakt, a nasz zespół bezproblemowo komunikujący się w języku angielskim, niemieckim i francuskim, pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości.
Produkcja
Dysponujemy bardzo nowoczesnym parkiem maszynowym CNC. Nasza firma zatrudnia około 200 osób, a produkcja odbywa się w halach o powierzchni 5000m 2.
Oprócz maszyn rolniczych produkujemy również stalowe stelaże meblowe, zewnętrzne urządzenia fitness i szpitalne łóżka dla wymagającego rynku medycznego.
Towar dowozimy do klienta spedycją lub transportem własnym.
Dlaczego kupować u nas?
Bo jesteśmy solidni i profesjonalni. Nasze maszyny testujemy w naturalnych warunkach u zaprzyjaźnionych rolników. Oprócz gotowych produktów oferujemy zaplecze techniczne i doświadczenie wykształconych inżynierów, otwartych na sugestie użytkowników maszyn, którzy w razie jakichkolwiek problemów po porostu Wam pomogą.
Naszym celem jest być partnerem w biznesie, który wyprzedza oczekiwania swoich Klientów.
Zapraszamy do współpracy.
Umiejętności